קורסי גישור / לימוד גישור
קורסי גישור - לימוד גישור והכשרת מגשרים
קורסי גישור איכותיים, מן המובילים בישראל
קבוצת גבים מכשירה ומסמיכה מגשרים מקצועיים מאז שנת 1997. הניסיון מצטבר, ההשקעה בפיתוח הדרכה, בצוות ובחומרים, יחד עם התפיסה הייחודית של תהליך ההכשרה, הביאו לכך שקורסים אלו מוכרים כאיכותיים ביותר ומן המובילים בישראל. חלק מן הבוגרים משתלבים בפרקטיקום ואף כמגשרים בגבים. נמנים על בוגרי קורסים, בעלי תפקידים בכירים במשק, עורכי דין מן השורה הראשונה, אנשי מקצוע מנוסים מן התחומים הטיפוליים ועוד.

קורסי הגישור בגבים
- קורס גישור מקצועי.
- קורס גישור מתקדם משפחה וגירושין.
- קורס גישור למנהלים.
- קורס גישור בקהילה.
- פרקטיקום – התנסות מעשית בגישור.
מועדי קורסי הגישור
היכנסו אל עמוד מועדי הקורסים בכדי לצפות בטבלאות מועדי קורסי הגישור השונים. טבלאות אלו מתעדכנות מעת לעת במועדי הקורסים החדשים.
קורס גישור מקצועי
קורס הגישור מתקיים בהיקף של בין 10-12 מפגשים, אחת לשבוע ומשלב פן תיאורטי והתנסות מעשית בסימולציות המתבססות על מקרים אמיתיים של סכסוכים מעולמות תוכן שונים.
תעודה: תעודת מגשר בהתאם של המלצות ועדת גדות מטעם משרד המשפטים.
הניסיון מצטבר, ההשקעה בפיתוח הדרכה, בצוות ובחומרים, יחד עם התפיסה הייחודית של תהליך ההכשרה של לימודי גישור, הביאו לכך שקורסי הגישור של גבים מוכרים כאיכותיים ביותר ומן המובילים בישראל.
חלק מן הבוגרים משתלבים בפרקטיקום ואף כמגשרים בגבים. על בוגרי קורס הגישור נמנים בעלי תפקידים בכירים במשק, עורכי דין מן השורה הראשונה, אנשי מקצוע מנוסים מן התחומים הטיפוליים ועוד.
קורס גישור מורחב במשפחה וגירושין
התכנית המורחבת של קורס גישור במשפחה וגירושין נותנת כלים מעמיקים, מקיפים ומעשיים לאנשי מקצוע המעוניינים לעסוק בתחום גישור בגירושין.
קורס המשפחה המורחב כולל אלמנטים גישוריים ענייניים, אלמנטים טיפוליים והיבטים משפטיים, סימולציות מונחות בליווי צוות שחקני תיאטרון מובילים, וסרט הדרכה מיוחד הממחיש את תהליך הגישור בגירושין.
קורס גישור מורחב במשפחה וגירושין >>
קורס גישור ייעודי למנהלים בכירים (מדווחי מנכ"לים)
קורס גישור ייחודי המיועד להנהלה הבכירה, ממוקד בניהול קונפליקטים ומשברים בסביבה מורכבת, המעניק תעודה מוכרת בגישור.
חלק משמעותי מתפקיד המנהל הבכיר הוא התמודדות תמידית עם מחלוקות בין גורמים שונים. ההשפעה של התמודדות מקצועית עם קונפליקטים ומשברים מול עובדים, מול מנהלים עמיתים, מול דירקטוריון החברה ומול מנהלים בכירים יותר, משפיעה באופן ישיר על איכות הניהול וכן על האפקטיביות הארגונית ושורת הרווח.
קורס גישור ייעודי למנהלים בכירים >>
קורס גישור בקהילה
קורס גישור המזכה בתעודת מגשר מוסמך, המוכרת ע"י הנהלת בתי המשפט, ניתן בתוך הישוב בעלות נמוכה יחסית ובדגש על יצירת השיח הגישורי בקהילה.
ארגז כלים מקצועיים להעצמת חברי הקהילה בניהול מערכות היחסים והתקשורת ביניהם. מגוון רחב של סדנאות חווייתיות ומעשירות, להקניית כלים מעשיים יום-יומיים לשיפור חיי החברה ביישוב.
מומלץ לקיים קורס גישור מקצועי במתכונת יישובית. ביישובים שבהם התקיים קורס שכזה, רכשו המשתתפים כלי עוצמתי להתמודדות עם קונפליקטים בקהילה, והיישוב כולו יצא נשכר.
תכנית התנסות מעשית בגישור – פרקטיקום
תכנית הכשרת מגשרים תחת פיקוח מוקפד של הנהלת בתי המשפט ובאישור משרד המשפטים, המאפשרת להתנסות בביצוע גישורים מבתי משפט לתביעות קטנות ברחבי הארץ.
התכנית משלבת גישור וצפייה בתיקים אמיתיים ומשוב מודרך ומתקיימת אחת לשבוע בהיקף של 17 מפגשים במספר מוקדי הדרכה של קבוצת גבים ברחבי הארץ.
כל תכנית מוגבלת ל-8 מתמחים בלבד. המתמחים נבחרים בקפידה מבין בוגרי הקורסים.
את התכנית מלווים באופן צמוד שני מנחים מובילים ובכירים של קבוצת גבים.
תכנית התנסות מעשית בגישור – פרקטיקום >>
קורס גישור מסמיך ייעודי למנהלי משאבי אנוש
הקורס מקנה תעודת בוגר קורס גישור לפי המתווה של ועדת גדות, משרד המשפטים.
מנהלי משאבי אנוש והדרכה ממלאים תפקיד בעל רגישות גבוהה וחשיבות רבה. מורכבות התפקיד נובעת מהיותם ציר מרכזי שמחבר בין ממשקים שונים בארגון, מהצורך בהתנהלות על חבל דק בפוליטיקה הארגונית תוך ראיה רחבה וחיבור להנהלת הארגון מצד אחד, ולעובדי הארגון מצד שני.
מנהלי מש"א והדרכה נדרשים ליצור אמון מול צדדים בעלי אינטרסים שונים וביניהם, על מנת להביא לפתרונות מוסכמים המקדמים את המטרות העסקיות של הארגון לצד שמירה על האינטרסים של המשאב האנושי.
קורס גישור מסמיך ייעודי למנהלי משאבי אנוש >>
קורס גישור למנהלים (לקבוצות סגורות בארגונים)
קורס גישור למנהלים הנו קורס גישור המקנה תעודה מוכרת, תפיסת עולם וכלים להתנהלות אפקטיבית במרחבים קונפליקטואליים.
ההכשרה מסייעת ליצירת תרבות ארגונית שיתופית ולהעצמת המנהלים כמובילים ומתווי דרך בארגון.
המנהלים רוכשים במסגרת הקורס כלים להובלת תהליכים בדרך שמייצרת הסכמה ומונעת קונפליקטים. נחזק במסגרת הקורס את האומץ הניהולי ע"י העצמה של המנהלים במקום שבו הם נדרשים להתמודד עם משברים וקונפליקטים בארגון, הן מול העובדים שלהם והן בין ממשקים שונים בארגון ומחוצה לו.
הקורס מיועד לקבוצות מנהלים בארגונים בכמה מסגרות אפשריות:
– תהליך פיתוח הנהלה בכירה.
– כמיומנויות גישור למנהלים בדרגים שונים.
– עתודה ניהולית.
– הכשרת "בונוס" למנהלים נבחרים.