סיכום 2013 בגבים
חברים יקרים,
עם הכניסה ל-2014 בחרתי לקחת רגע לשתף אתכם בסיכום שנת 2013. שנה של עשייה משמעותית ומרגשת בכל מרחבי העשייה שלנו.
אז מה היה לנו?
2013 במספרים
- כ – 600 גישורים בתחומים משפטיים, משפחתיים, ארגוניים ועוד.
- כ – 30 תהליכי עבודה מורכבים שעסקו בשיתופי פעולה ובניית הסכמות בארגונים ובקהילות.
- מעל 2,700 מנהלים ובעלי תפקידים בארגונים שעברו איתנו הכשרות ייעודיות שונות, וקרוב ל – 1,000 בוגרי קורסי גישור מקצועיים.
- 106 בוגרי קורסים לגישור בגירושין ומשפחה.
- 144 מתמחים שסיימו סטאז' בגישור.
- כ – 7,000 תלמידי בתי ספר וגנים שזכו ללמוד תפיסות ומיומנויות של משא ומתן וניהול קונפליקטים בתכניות שנתיות וממוקדות.
- כ – 450 מורים ופרחי הוראה שעברו הכשרות בניהול דיאלוג אפקטיבי עם תלמידים, הורים ועמיתים.
לסיכום
בסך הכל לאורך השנה, מעל 10,000 איש זכו לקבל שירות מקצועי ואיכותי במרחבים של גישור, משא ומתן, הכשרות מנהלים וניהול שיתופי פעולה.
2013 בשיתופי פעולה
המשך צמיחה משותפת עם שותפים ותיקים וחיבור לשותפים חדשים: האוניברסיטה העברית, להב במינהל עסקים של אוניברסיטת ת"א, מכללת תל חי, מכללת ספיר, מכללת כנרת, מכללת הישגים, חברת הייעוץ נירם גיתן, חברת הייעוץ דש אופק, מרכז השלטון המקומי, חבר, קרן קרב, מט"י ועוד.
2013 בחו"ל
וזה עדיין לא הכל – הפעילות שלנו התרחבה מעבר לגבולות מדינת ישראל, וכללה פרויקטים בארה"ב, אנגליה, הודו וקפריסין.
איך הצלחנו לעשות זאת?
- בזכות הלקוחות שלנו – מהאנשים הפרטיים ועד ארגוני ענק. אנחנו רואים זאת כזכות לשרת בענווה את כל מי שנצרך לכלים ולערך שאנחנו מסוגלים לספק, ושמחים על האמון המלא שנבנה ביננו ובין כל לקוחותינו.
- בזכות הצוות המדהים שלנו – צוות איכותי ומקצועי, מחויב לעשייה ולהשפעה חברתית רחבה. לכל אחד מהם מגיע שאפו גדול.
- בזכות השותפים שלנו – שכולם רואים את הערך הגבוה שנוצר משיתופי הפעולה, ופועלים במחויבות ובכל דרך בכדי לחזק את מרקם היחסים ואת העשייה המשותפת.
תודה!


זה המקום לומר גם תודה לכולכם! תודה על השותפות לדרך, דרך שאינה מובנת מאליה בחברה שלנו. תודה על ההבנה כי שיתופי פעולה ויצירת הסכמות עדיפים על פני קונפליקטים וניכור. תודה על העבודה המשותפת שנתמכת מעבר להכל בדיאלוג עמוק ובתשוקה. תודה על התמיכה הישירה והעקיפה בצמיחה של גבים ומרחבי העשייה שלה.
ואני מאחל לכולם שנה אזרחית חדשה, מלאת עניין, עשייה והשפעה.
שלכם,
עמרי גפן
מנכ"ל קבוצת גבים
תגובות
לא ניתן לההגיב