לימודי גישור מקצועיים
בשנים האחרונות, הודות לעלייה ברמת המודעות לנושא, העומס על מערכת המשפט והסחבת הארוכה בתיקים רבים, עלתה קרנו של תחום הגישור בעיני אזרחים לא מעטים שמעוניינים ליישב את המחלוקות ביניהם מבלי להגיע להליכים משפטיים. למעשה כיום פועלת מערכת ניתוב תיקים בבתי משפט רבים שבוחרים תיקים שנמצאים ראויים ומפנים אותם לגישור אפילו לפני שהצדדים הופיעו לפני שופט. במידה ואתם מעוניינים לשמש כמגשרים, ייתכן ותפיקו את המרב מלימודי גישור מקצועיים שמועברים על ידי המומחים של קבוצת "גבים".
קבוצת "גבים"
קבוצת "גבים" הוקמה בשנת 1996 וכיום נחשבת לחוד החנית בתחום ההכשרות הייעודיות למנהלים ובעלי תפקידים, בייעוץ ואימון בתחומים שונים ובהעברת קורסים מגוונים וסדנאות בנושא הגישור. אנשי הצוות שמרכיבים את הקבוצה הם בוגרים של תכניות הכשרה מתקדמות בתחום הגישור וכולם ללא יוצא מן הכלל בעלי ניסיון של שנים רבות בהובלת תהליכים קבוצתיים ואישיים, בניהול של מו"מ וכמובן בגישור.
מדי שנה מעבירים המומחים של "גבים" קורסים רבים בתחומים מגוונים כגון קורס פיתוח מנהלים, סדנאות התמחות במשפחה וגירושין, סדנאות העשרה והתפתחות אישית ועוד.
על מסלולי הקורסים השונים
לימודי גישור במסגרת הקורסים של קבוצת "גבים" נערכים במספר מתכונות. באפשרותכם לבחור בין קורס גישור מקצועי בהיקף של עשרה עד שנים עשר מפגשים, תכנית התנסות מעשית בגישור בהיקף של שישה עשר מפגשים המיועדת עבור בוגרי קורס גישור בהיקף של מינימום 60 שעות אקדמיות וקורס גישור מורחב בדגש על תחום המשפחה והגירושין.
קורס גישור בסיסי מעניק לבוגריו תעודת מגשר מוסמך ובתיאום מראש הלימודים יכולים להיות מוכרים גם כגמול השתלמות. הלימודים מועברים במתכונת של הרצאות פרונטליות, סימולציות בנושאים השונים, תרגילים קבוצתיים ואישיים, דיונים ועוד. לימודי גישור מיועדים לעורכי דין ופסיכולוגים, מנהלים, אנשי חינוך, יועצים, מחזיקי תפקידים ברשויות מקומיות וכמובן שגם לכל בעל מקצוע שבעבודתו עוסק לעתים תכופות בפתרון סכסוכים.
היתרונות של לימודי גישור בקבוצת "גבים"
היתרון המובהק של לימודי הגישור המוצעים לקהל היעד בקבוצת "גבים" הוא במשך הלימודים ובעושר התכנים המוצעים בהם. התכניות השונות נחשבות לעשירות ולמקצועיות ביותר בתחומן בארץ. יתרון נוסף הוא מספר המשתתפים המצומצם בכל קורס שמאפשר לכלל המשתתפים לקבל ליווי צמוד ויחס אישי. האיכות הגבוהה, שנות הוותק והניסיון והידע הנרחב של צוות ההדרכה מהווים יתרון גדול וכן העובדה שבמהלך הלימודים, המשתתפים נחשפים למגוון רחב מאוד של תחומי גישור ולא רק לאספקטים המשפטיים שלו. כמו כן המשתתפים מעודדים על ידי הצוות לפתח את הגישור בארגונים להם הם שייכים ובקהילות בהן הם חברים.
על בוגרי הקורסים השונים מבית קבוצת "גבים" נמנים עורכי דין מהשורה הראשונה בתחומם, מטפלים מקצועיים ומנוסים, בכירים במשק הישראלי ועוד. במידה ואתם מעוניינים להצטרף לקהילת המגשרים הישראלית ולעשות זאת בדרך המקצועית והמעשירה ביותר, זה הזמן ליצור קשר עם קבוצת "גבים".
תגובות
לא ניתן לההגיב